Mooi resultaat voor EFC– Quick Step CT in Vlaamse Pijl Harelbeke

Ze reden ruim 100km voorop en mochten in de plaatselijke ronden strijden voor de zege. Landbouwkrediet renner Frederic Amorison bleek de sterkste voor neo – prof Pieter Serry (Topsport Vlaanderen). Sean De Bie (Ovyta Eysssen) vervolledigde het podium voor Olivier Pardini( Wallonie Bruxelles), Zico Waeytens (OmegaPharma Davo) en Eliot .

In de pelotonspurt sprintte Kenneth Bultynck naar een mooie 9de plaats. Kevin Van Den Noortgate eindigde 15ste. Alphonse Vermote 21ste , Sander Verhaeghe 30ste en Niels Nachtergaele 58ste. Kjell Van Driessche stapte in de plaatselijke ronden uit de koers nadat hij het slachtoffer was van een plastiek zak in zijn versnellingsapparaat.

In het algemeen ploegenklassement eindigt EFC –Quick Step CT op de 4de plaats na 3 profploegen. 1.Landbouwkrediet – 2.Topsport Vlaanderen – 3.Wallonie – Bruxelles.

In het ploegenklassement voor de topcompetitie komen we uit op de 2de plaats na Wallonie – Bruxelles. Bij de Waalse tegenhanger van Topsport Vlaanderen rijden echter 14 profs rond.

By |2011-03-08T17:53:00+01:00maart 8th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment