Niels Godderis knap 4de in Ichtegem

De wedstrijd barstte echt los in de plaatselijke toen een vijftal in de aanval ging. Niels Godderis was bij de pinken en schoof attent mee. Een viertal met Stijn Nauwynck naderde nog tot op 20” maar kon de 5 nooit echt bedreigen. Op 3 km van de meet ontsnapte vooraan Dries Depoorter. Hij leek op weg naar de zege maar in de laatste rechte lijn werd hij nog voorgestoken door Nielsen Raedt. Niels Godderis verloor nipt het spurtje voor de 3de plaats tegen de meer ervaren Thomas Ongena. Stijn Nauwynck finishte op de 9é plaats. Ook Neo-beloftes Jens Wallays 15de , Simon Lapeire 21ste en Sam Spokes 29ste reden een knappe wedstrijd. Jeroen Desmet en Kurt Debouck moesten door een te grote achterstand de wedstrijd verlaten in de plaatselijke omlopen. 

Er viel trouwens ook heel wat pech te noteren in het EFC –Quick Step kamp. In de grote ronde werden zowel Frederik Vandewiele (wielbreuk), Christophe Vancauwenberghe (spaakbreuk ) en onze nieuwe aanwinst Clinton Avery (2 x lek op steenstraat) niet gediend door Dame Fortuna.

By |2011-03-08T17:56:00+01:00maart 8th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment