Trofee van Haspengouw te Aalst St.Truiden

Na een gesloten eerste koershelft breekt de wedstrijd pas los in de plaatselijke ronden. Een kopgroep van 15 versnelt waarbij van EFC -Quick Step een actieve Alphonse Vermote zijn plaats heeft. In de finale breekt het vooraan en laten 2 renners de anderen in de steek. Sander Cordeel wint voor Thomas Vanhaecke. Achter de leiders verbrokkelt het nog in verschillende groepjes. Alphonse wordt 12de . De nog vanuit het peloton teruggekeerde Eliot Lietaer finisht 13de. Kenneth Bultynck wint de sprint van dit peloton en eindigt 14de. Jarno Van Guyse wordt 51ste en Jens Wallays 77ste. In het ploegenklassement eindigt EFC -Quick Step op de 6de plaats.
Kjell Vandriessche verdween uit de wedstrijd na een valpartij in de bevoorradingszone. Hij is fel gehavend aan duim, pols en schouder. Er wordt gevreesd voor een scheurtje in zijn schouder. Meer nieuws volgt daarover.
By |2011-03-28T09:24:00+02:00maart 28th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment