Winst voor Clinton Avery in de GP W.Peeters.

De 2 maakten deel uit van een kopgroep van 17 die reeds na 25km het peloton ter plaatse liet. Na een keiharde strijd werd het pas in de slotfase duidelijk dat de winnaar vooraan zat. Op 10km van de meet splitte de kopgroep een eerste maal toen 8 renners zich los maakten. Zowel Clinton als Kjell waren bij de pinken. Op 2 km van de meet versnelden Clinton, Tim Wellens en Jo Maes nogmaals en sprintten voor de zege met het gekende gevolg.
Matthias Legley rukte zich nog los uit het peloton om mooi 17de te worden. Tom Devriendt en Kevin Van Den Noortgate waren in het peloton de snelste spurters. Zij werden respectievelijk 21ste en 22ste. De zesde EFC -Quickstepper aan de start Jens Vandenbussche vervolledigde de top 30.
Deze schitterende resultaten bezorgden EFC -Quick Step in de grote prijs van Quick Step ploegleider Wilfried Peeters de 1ste plaats in het ploegenklassement.  

By |2011-03-20T22:36:00+01:00maart 20th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment