Circuit des Ardennes

De Deen Vinther Troels( Glud & Marstrand) ontsnapte op 1.5 kilometer van de meet uit het peleton en hield enkele meters over om de zege te pakken in de 1ste rit.  Jules Justin ( La Pomme Marseille) werd 2de voor onze landgenoot Gianni Meersman( FDJ).
Sean Van De Waeter eindigde als eerste EFC – Quick stepper op de 25ste plaats. Jeroen Desmet werd 65ste. Niels Nachtergaele 121ste , Jens Wallays 122ste en Sam Spokes 123ste eindigden iets verderop in de groep.
Voor Jarno Van Guyse zit de driedaagse er al op. Hij werd uit de wedstrijd gezet  door een afgevaardigde nadat hij tijdens een moeilijk moment even de hulp inriep van een ploegwagen

In het vervolg van deze ronde werden onze mannen in een figurantenrol gedwongen. Het team van leider MEERSMAN G., Française des Jeux, controleerde deze rittenkoers. Met vijf man haalden we het einde , doch onze eerstjaars Spokes en Wallays dienden hiervoor heel diep te gaan. Alle uitslagen staan onder rubriek uitslagen. 

By |2011-04-10T22:35:00+02:00april 10th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment