Knappe 3de plaats voor Dieter Bouvry in de GP Stad Roeselare

De wedstrijd ontplofte na de 2de kemmelklim toen zich een kopgroep vormde van 19 man. Daarbij 3 EFC Quicksteppers Dieter Bouvry, Stijn Nauwynck en Louis Verhelst. De 19 begonnen met een kleine minuut in Roeselare aan de 5 plaatselijke ronden. Stijn Nauwynck, die al de ganse dag met goede benen rondreed, kreeg pech op 25km van de meet. Hij reed lek en verloor zo voeling met de kopgroep. In de voorlaatste plaatselijke ronde ontsnapten de 6 met het gekende gevolg.
Louis Verhelst regelde knap het spurtje voor de 7de plaats. Frederik Vandewiele werd 29ste. Pechvogel Stijn Nauwynck 67ste. Ook Niels Godderis en Simon Lapeire reden de wedstrijd uit. Ze werden respectievelijk 74ste en 76ste.
In het ploegenklassement eindigt EFC -Quick step op de 3de plaats. Zonder de pech van Stijn zat de 1ste plaats er zeker en vast in.

By |2011-04-26T09:54:00+02:00april 26th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment