Nieuws van onze pechvogels Van Den Noortgate, Verhelst en Avery

Er zijn gelukkig geen breuken vastgesteld. Zijn pols is zwaar verstuikt en zit in het gips. Hij kan ook nog moeilijk stappen door de harde smak dat hij gekregen heeft op rug en staartbeen. Hij moet het een weekje kalm aan doen om zijn kwetsuren voldoende te laten genezen. Waarschijnlijk treedt hij binnen 2 weken terug in competitie.

Onze andere slachtoffer van de val , Louis Verhelst, is gisterenavond nog gehecht aan zijn vinger. Op training vandaag trok het nog allemaal wat tegen maar was het te doen. Hij start komende zondag in Zellik Galmaarden.

Ook Clinton Avery is aan de beterhand. Hij is thuis sinds vorige week donderdag na zijn operatieve ingreep van zijn appendix. Clinton is intussen gestart met rollentraining en kan nu weer verder vooruit kijken naar zijn sportieve toekomst.

By |2011-04-12T09:06:00+02:00april 12th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment