Regionale uitslagen Paasweekend

Tom moest in Moorslede enkel de duimen leggen voor de man in forme Matthias Allegaert( Ovyta Eijssen). Met 4 renners gingen ze de finale in. Daarbij ook Arthur Vanoverberghe en Jochen Deweer. De ploegmakkers Vanoverberghe en Allegaert demareerden om beurten om hun snellere metgezellen los te gooien. Tom ging ze telkens halen waardoor hij in de spurt krachten tekort kwam en de zege moest laten aan Allegaert.
Ook Jens Wallays , Matthias Legley en Jens Vandenbussche reden in Moorslede. Jens Wallays finishte na een knappe wedstrijd op de 7de plaats. Matthias werd 12de en Jens Vandenbussche, die zaterdag nog opgenomen werd in het ziekenhuis met darmklachten, eindigde op de 25ste plaats.

Zaterdag starten 3 EFC -Quick step renners in Torhout alwaar in totaal 148 vertrekkers waren. Stijn Nauwynck maakte deel uit van de kopgroep en werd 6de, Jens Wallays 21ste en Kevin Van Den Noortgate 31ste.

Zondag startte Christophe Vancauwenberghe in de beloftenwedstrijd te Imde Wolvertem. Hij eindigde op een mooie 6de plaats. Er waren 56 deelnemlers.

By |2011-04-25T13:09:00+02:00april 25th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment