Ronde van Vlaanderen Nations cup U23

Kjell reed een knappe koers en maakte lang deel uit van de voorwacht. Hij begaf op 15km van de meet en finishte op de 43ste plaats.
Voor Eliot was het niet zijn gelukkigste dag van zijn carriere. In de beginfase kwam hij ten val en moest hij kilometers lang achtervolgen om terug aan te sluiten. Op 45km van de meet reed hij lek en net toen hij de aansluiting kon maken met de eerste grote groep sloeg het noodlot weer toe. Er was een massale valpartij en weer moest Eliot voet aan de grond zetten waardoor hij voeling verloor met de groep. Eliot werd uiteindelijk heel ontgoocheld 56ste. Hij beschikte over zeer goede benen maar kon niet optornen tegen dame fortuna.
De overwinning in Vlaanderens mooiste voor beloften ging naar de Italiaan Salvatoro Puccio.

By |2011-04-11T23:21:00+02:00april 11th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment