Zellik – Galmaarden Topc.

De beslissing viel vroeg in de wedstrijd. Bij de 1ste beklimming van de Muur(km 45) reden 23 man van de rest weg. Alphonse Vermote schoof attent mee maar moest in de finale passen toen de kopgroep splitte en 17 renners voor de overwinning zouden strijden. De Waal Gaetan Bille bleek de sterkste.
In de strijd om de 18de plaats kon Niels Nachtergaele zich nog losmaken van het peleton. Sander Verhaeghe eindigde 20ste. Frederik Vandewiele was de 3de EFC -Quick Step renner op de 43ste plaats. Ook Kjell Van Driessche (64ste) en Alphonse Vermote (111de) reden de wedstrijd uit. Matthias Legley en Louis Verhelst stapten uit de koers. Matthias was de voorbije week enkele dagen ziek en Louis was nog niet voldoende hersteld van zijn valpartij vorige week in de slotrit van de Gaverstreek.
In het ploegenklassement eindigden we op de 10de plaats.
In het tussenklassement van de Topcompetitie staan we na 3 proeven op de 4de plaats.

By |2011-04-18T12:57:00+02:00april 18th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment