Knie blijft Kjell Van Driessche, Eliot Lietaer en Dieter Bouvry parten spelen.

Kjell Van Driessche blijft sinds zijn valpartij in Aalst St Truiden eind maart sukkelen.  Bij zijn val is zijn knie verwrongen door te lang in zijn pedaal vast te klikken. De gewrichtsband is daarbij geraakt en blijft ervoor zorgen dat Kjell zijn mogelijkheden niet kan tonen.  Zo ook weer zaterdag in de 3de rit van de Essor Breton waar hij door plots opstekende pijn noodgedwongen de wedstrijd moest verlaten.

Ook Eliot Lietaers knie blijft zorgen baren. Door een manoevre op het PK te Ruddervoorde stootte hij met zijn knie tegen zijn stuurstang. De dagen erop kon hij niet zonder pijn trainen. Nu gaat het duidelijk de goede kant op, doch bij zware inspanningen blijft het pijn doen. Het gaat mogelijks om een kraakbeensletsel.

Van Dieter Bouvry blijft de oorzaak een raadsel. Net voor zijn mooie prestatie in de Beker van Belgie wedstrijd van Roeselare stak de pijn de kop op. Behandelingen bij de kinesist helpen niet. Een scan deze week moet de oorzaak aan het licht brengen zodat het genezingsproces kan verder ingezet worden.

Hopelijk is het EFC -Quick Step trio vlug weer pijnvrij zodat ze weer voluit kunnen trainen.

By |2011-05-11T21:24:00+02:00mei 11th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment