Regionale uitslagen WE 21-22mei

Zaterdag in Aartrijke kwamen 66 renners hun rugnummer afhalen. Stijn Nauwynck werd knap 4de. Tom Devriendt eindigde 28ste.
In de beloftenkoers te Tielt finishte Louis Verhelst op de 6de plaats. Matthias Legley werd 8ste. Jens Vandenbussche 25ste, Dieter Bouvry maakte zijn heroptreden na knieproblemen met een 48ste plaats en Kevin Van Den Noortgate eindigde na een lekke band op de 52ste plaats. 
In Roeselare op de wijk De Ruiter kwam Jens Wallays als 7de over de eindmeet.
In Waasmunster deed Jarno Van Guyse met een 6de plaats één plaatsje beter.
Sam Spokes kwam aan de start in het Waals Brabantse Limelette. Al van in de éérste ronde zat zijn koers erop toen hij tijdens een aanval een verkeerde weg werd opgestuurd.
Christophe Vancauwenberghe reed in Merlebeke een aanvallende wedstrijd. Hij kon evenwel geen resultaat rijden want hij reed lek in de laatste ronde.

Zondag behaalde Kevin Van Den Noortgate een mooie 3de plaats op 161 deelnemers in Merelbeke. In een spurt met 7 moest hij de duimen leggen voor Kenny Van Braeckel en Mario Willems.
In Gentbrugge stonden 3 EFC -Quick Step renners aan de start. Christophe Vancauwenberghe en Louis Verhelst reden 3/4 van de wedstrijd voorop met 3 man. Christophe probeerde het nog alleen maar kon niet op tegen de rest. Hij eindigde nog als 11de. Jens Vandenbussche werd 10de.  Louis Verhelst reed op 3 ronden van het einde lek. 
In Sleihage werd Alphonse Vermote 4de. Niels Godderis eindigde 6de. Beiden maakten deel uit van een kopgroep van 9. Simon Lapeire en Jens Wallays werden respectievelijk 27ste en 30ste.

By |2011-05-23T11:37:00+02:00mei 23rd, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment