Memorial Noel Soetaert Moorsele

Na 15km wedstrijd viel het peleton in waaiers. De 1ste waaier bestond uit 40 renners met daarbij Louis Verhelst, Jens Vandenbussche, Niels Godderis en Matthias Legley. Jens viel vooraan weg met wielbreuk en de andere 3 misten  de goede ontsnapping toen 16 renners omstreeks halfkoers ontsnapten. Louis en Matthias gingen nog in de tegenaanval . Ze reduceerden de voorsprong van 1 minuut naar 19 sec maar konden de vluchters niet meer bijbenen. De van ver teruggekeerde Stijn Nauwynck kon aansluiten bij de achtervolgende groep. Hij reed zelfs met 5 andere renners nog naar de leiders zodat op 2 ronden van het einde 21 vluchters hadden. In de laatste ronde werd slag om slinger gedemarreerd en uiteindelijk konden Calleeuw, Heytens, Neirynck en Vandaele voor de zege strijden. BCV rondde hun numerieke overwicht vakkundig af en behaalde de 1ste twee plaatsen.

Uitslag
1. Calleeuw Joerie ( BCV Works)
2. Heytens Kess ( BCV Works)
3. Neirynck Kevin ( Keukens Buyse)
4. Vandaele Philip ( Colba)
5. Allegaert Matthias( Ovyta Eijssen)

19. Nauwynck Stijn (EFC Quick Step CT)
38. Godderis Niels (EFC Quick Step CT)
46. Legley Matthias (EFC Quick Step CT)
64. Bouvry Dieter (EFC Quick Step CT)
65. Verhelst Louis (EFC Quick Step CT)

Ploegenklassement 8ste

By |2011-06-27T09:41:00+02:00juni 27th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment