Regionale uitslagen Pinksterweekend

Zaterdag in Wervik behaald Jens Vandenbussche een mooie 4de plaats op 75 deelnemers. Frederik Vandewiele en Niels Godderis eindigen 17de en 18de.
In het criterium van Oosterzele eindigt Christophe Vancauwenberghe 20ste.  Nog zaterdag in Oudenburg wordt Stijn Nauwynck 35ste. Stijn start ook zondag in Zedelgem alwaar hij 11de wordt. In Lembeek wordt Jarno Vanguyse 3de. Christophe Vancauwenberghe doet nog een plaatsje beter in het criterium van Aalst. En in St Kornelius Horebeke wordt Matthias Legley 7de.

Twee renners hadden ook weer met pech af te rekenen dit weekend. Clinton Avery viel vrijdag in het criterium te Roeselare. En Dieter Bouvry kwam hard ten val toen hij naar de wedstrijd in Zedelgem reed. De lichamelijke schade viel bij beide renners, buiten enkele schaafwonden, goed mee. De materiele schade was iets groter. Clintons fiets was rijp voor de schroothoop en bij Dieter heeft vooral zijn kledij het zwaar te verduren gekregen.

By |2011-06-14T13:12:00+02:00juni 14th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment