Uitslagen regionale wedstrijden

Vrijdagavond stonden Christophe Vancauwenberghe, Stijn Nauwynck, Jens Vandenbussche en Clinton Avery aan de start in Geluwe. Christophe werd 13de nadat hij de slotkilometers nog ten aanval trok en een gooi deed naar de zege. Stijn werd 14de net voor Jens. Clinton eindigde op een verre 46ste plaats.

Zaterdag werd eerstjaars Sam Spokes 5de in Wetteren. Hij maakte deel uit van een kopgroep van 7.

Louis Verhelst werd na een aanvallende wedstrijd 5de in Moorslede. Alphonse Vermote eindigde 14de.

Kevin van Den Noortgate finishte 5de in Bavegem. Eliot Lietaer maakte daar zijn heroptreden na zijn knieblessure. Eliot reed vlot de wedstrijd uit en eindigde 24ste. Ook Frederik Vandewiele startte maar moest na een valpartij de strijd staken. In de gietende regen slipte hij in een scherpe bocht weg. In eerste instantie kon na zijn val nog terugkeren in het peloton maar door pijn in de buik en de rug moest hij toch opgeven.

By |2011-06-20T13:09:00+02:00juni 20th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment