Martijn Degreve , Florian Sénéchal en Jens Geerinck maken hun beloftendebuut bij EFC-Quickstep

Martijn Degreve , afkomstig uit Sint Andries Brugge, rijdt dit jaar voor het Avia team van Rik Devoogdt en is bezig aan een topseizoen. Hij won dit jaar al de Ronde van Vlaanderen, werd Provinciaal Kampioen en behaalde dit weekend nog de eindzege in de Niedersachsen Rundfarht.

Ook Jens Geerinck uit Grembergen komt dit jaar uit voor het Avia Team. Hij behaalde tot op heden 2 zeges met als uitschieter de Tour de la Communaute Artois Lys in Lillers.

Florian Sénéchal is een Franse topper die dit jaar voor Wasquehal rijdt. Hij is woonachtig in Ligny en Cambrésis dichtbij Cambrai. Hij won dit jaar op indrukwekkende wijze Paris Roubaix voor Juniores. Onlangs werd hij ook nog 2de in de Ronde van Vlaanderen na Martijn Degreve en voor Paco Ghistelinck.

By |2011-07-31T23:57:00+02:00juli 31st, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment