Ronde Péveloise te Pont a Marcq

Het startsein was nog maar net gegeven of 14 renners reden van het peloton weg. Ons team had geen enkele vertegenwoordiger mee en moest al aan de slag om de vluchters bij te benen. Na 15km achtervolgen volgde een hergroepering.  Niet voor lang echter want al snel kwam een nieuwe ontsnapping van 35 man met Matthias Legley en Clinton Avery tot stand.  Maar ook deze ruime kopgroep hield het niet lang vol. 8 renners met Niels Godderis zetten een nieuwe aanval op. De 8 hielden het 50km vol maar door het werk van de Franse Pro Tour ploeg Française des Jeux werden ze in de laatste ronde gegrepen. De massaspurt met het gekende gevolg was onafwendbaar.

Uitslag
1. Demare Arnaud ( Nogent Sur Oise)
2. Hutarovich Yauheni ( FDJ)
3. Flahaut Dennis (Roubaix Metropole)
4. Chevalier Olivier (Wallonie Bruxelles)
5. Soupe Geoffrey ( FDJ)
13. Avery Clinton ( EFC -Quick Step CT)
23. Lietaer Eliot ( EFC -Quick Step CT)
25. Van de Waeter Sean ( EFC -Quick Step CT)
42. Nachtergaele Niels ( EFC -Quick Step CT)
48. Wallays Jens ( EFC -Quick Step CT)
68. Legley Matthias ( EFC -Quick Step CT)
77. Godderis Niels ( EFC -Quick Step CT)

By |2011-07-10T22:36:00+02:00juli 10th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment