NIELS NACHTERGAELE derde in Circuit Du Port

Lucas Persson (Geox Fuji Test Team) heeft vandaag le Circuit du Port gewonnen, wedstrijd Elite Nationale in Duinkerke Frankrijk. Hij haalde het voor zijn ploegmakker  Thomas Vanhaecke en Niels Nachtergaele (EFC Quick-Step). Er stonden niet minder dan 190 renners aan de start voor 160 km wedstrijd (20 ronden van 8 km).

Rond half wedstrijd ontstond er een kopgroep van 16 renners met drie EFC-Quick.Steppers, Tom Devriendt – Clinton Avery en Stijn Nauwynck. In de achtergrond verbrokkelde het peleton volledig door het bochtige parkoers en de strakke wind in de haven van Duinkerke. Op vier ronden van het einde diende Clinton de kopgroep te laten rijden met rugproblemen. Drie renners maakten echter nog de sprong naar de leiders met een attente Niels Nachtergaele. Met 15 renners gingen ze de slotronde in. Lucas Persson haalde het met enkele seconden voorsprong. In de spurt voor de tweede plaats werd Vanhaecke tweede voor Niels Nachtergaele. EFC-Quick.Step werd de winnaar van het ploegenklassement.

Uitslag :

1 PERSSON Lucas GEOX FUJI TEST TEAM 3H34’52” ( Moy : 45 km/h)
2 VANHAECKE Thomas GEOX FUJI TEST TEAM 3H35’00”
3 NACHTERGAELE Niels EFC QUICK STEP
4 CANTOURNET Benjamin SC OLYMPIQUE DE DIJON TEAM LAPIERRE
5 VAN ROY Styn PROFEL-BOFAOST-PRORACE CT
6 VANOVERBERGHE Arthur OVYTA-EIJSSEN-ACROG
7 FORTIN Léo ESEG DOUAI
8 CHAMON Thomas OVYTA-EIJSSEN-ACROG
9 NAUWYNCK Stijn EFC QUICK STEP 
10 HEYTENS Kess BCV WORKS C.T INGELMUNSTER 3H35’10”
11 DEBRABANDERE Thomas KSV DEERLIJK-GAVERZICHT-MATEXI
12 DEVRIENDT Tom EFC QUICK STEP

…..
28 VANCAUWENBERGHE Christophe EFC QUICK STEP 3H37’30”
42 VERMOTE Alphonse EFC QUICK STEP
43 BULTYNCK Kenneth EFC QUICK STEP

By |2011-08-28T21:37:00+02:00augustus 28th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment