CLINTON AVERY tekent profcontract bij pro continentaal team.

Deze continentale ploeg is gevestigd te Hong Kong en zal in 2012 als pro-continentale ploeg rijden met een Europees programma. Hopelijk kan Clinton nu echt van start gaan in het prof wielrennen nadat hij vorige jaar voor twee seizoenen voor Pegasus had getekend. De ploeg uit Australië die echter nooit een licentie kon bemachtigen.
Nadat hij dit jaar bijna drie maanden aan de kant stond door een gesprongen apendix kon hij toch nog vijf maal het bloemen meisje kussen, waaronder 4 maal in een interclub : GP Wilfried Peeters te Mol 1.12 – 1e rit Kreiz Breizh Elite 2.1 – Reningelst 1.12 en Wingene 1.12.
Na Eliot Lietaer (Topsport Vlaanderen) is Clinton de tweede renner van het EFC-Quick.Step team die de overstap kan maken naar het hoogste niveau.

By |2011-10-31T19:08:00+01:00oktober 31st, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment