Uitrusting EFC- OMEGA PHARMA – QUICK-STEP 2012

Zoals je zelf kan zien zijn er vele gelijkenissen met de trui van de Pro Tour ploeg. Er werd gestreefd naar conformiteit en dat is dan ook duidelijk te zien. Naast de uitrusting gaan onze renners net als hun grote broers rijden op Specialized fietsen uitgerust met sram materiaal . Dit betekent een enorme stimulans voor het team en de renners die zo duidelijk herkenbaar gaan zijn als lid van de jeugdploeg van OMEGA PHARMA – QUICK-STEP
Maar niet alleen qua materiaal wordt er samengewerkt. Patrick Lefevere en zijn team bieden ons dit jaar ook een samenwerking aan met de KU Leuven. Vorige week moesten alle renners zich een eerste keer aanmelden voor een inspanningstest en onderwaterweging onder leiding van Koen Pelgrims in de KU Leuven .

Een professionele aanpak voor de renners van EFC -OMEGA PHARMA -QUICK.STEP die dankzij al die informatie hun voorbereiding efficient en doelgericht op het seizoen 2012 kunnen verderzetten.

(Uitrusting zie ook onder rubriek foto’s) 

By |2011-12-06T19:27:00+01:00december 6th, 2011|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment