Zeer geslaagde ploegvoorstelling

Voor de renners was het verzamelen geblazen om 12h alwaar een eerste fotosessie op het programma stond. 

Daarna werd iedereen op de gevoelige plaat vastgelegd en geinterviewd door aanwezige pers. 

Om 15h werden de renners één voor één voorgesteld aan het talrijk opgekomen publiek. Moderator Dirk Meulders startte met een interview van sportief verantwoordelijke Wim Feys geflankeerd door Benny Engels en Rony Devos.
Na dit gesprek werden de eerstejaars beloften op het podium voorgesteld. Daarna was het de beurt aan Omega Pharma – Quick-Step manager Patrick Lefevre en algemeen verantwoordelijke Michel Pollentier om op de vragen van de moderator te antwoorden.
De 2de , 3de en 4de jaars beloften kwamen daarna aan de beurt gevolgd door Voorzitter en hoofdsponsor Kurt Debouck. Als afsluiter mochten de elites zonder contract het podium betreden en werd aan de verzorgers en mecaniciens die een gans jaar klaar staan voor het team nog een speciaal dankwoordje gericht.

Op de receptie waren enkel maar tevreden gezichten te zien. De nieuwe outfit viel bijzonder in de smaak net als de volgwagens en de pareltjes van specialized fietsen. De 2 sterke mannen van het team Kurt Debouck en Michel Pollentier mogen terecht fier zijn op hetgeen ze tot op heden gerealiseerd hebben.

Meer foto’s van de ploegvoostelling zijn te vinden bij media.

By |2012-01-24T16:07:00+01:00januari 24th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment