Rustdag in Benicassim

Na vier dagen waar het team goed heeft getraind hebben de renners vandaag een verdiende rustdag. 

Zondag werd er pittig getraind over een golvend parkoers. Er stonden 177 km op de teller. Er werd gestart met de zon doch met hevige windstoten. Na 110 km begon het echter te regenen. Deze weeromstandigheden hielden onze Flandriens niet tegen en de geplande training werd afgewerkt. 

Maandag was de zon er terug. De temperatuur steeg tot 16 graden wat in vergelijking met Vlaanderen toch een heel pak aangenamer is. Na de zware training van zondag werd er de eerste 90 km vlak getraind aan een hoog tempo. Als sluitstuk stond er een beklimming geprogrammeerd van 8 km waar iedereen zich eens kon testen. 

Vanaf woensdag gaan we al de laatste drie trainingsdagen tegemoet waar we er opnieuw tegenaan zullen gaan. 

By |2012-02-07T08:25:00+01:00februari 7th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment