Zondag Clubkampioenschap in Moorsele

Zondag staan onze renners aan de start voor het traditionele clubkampioenschap. Dit jaar ligt de organisatie in handen van Wielerteam Decock-Sportivo die de renners op grondgebied  Moorsele de weg opsturen. De wedstrijd start om 14H . De afstand is 112.5km verdeeld over 16 ronden van 6.8km met aanloop van 2km.

Naast het organiserend team en EFC –Omega Pharma –Quick-step komen ook nog Soenens- Construktglas en  Douchy-Thalassa aan de start. 

Ons team maakt met 20 renners zijn opwachting. Twee renners , Alphonse Vermote en Jens Geerinck , moeten noodgedwongen forfait geven door knieproblemen. Ook voor Dieter Bouvry was het bijna een forfait nadat hij deze week op training in aanraking kwam met een wagen. Gelukkig viel de schade aan zijn knie mee en hoeft hij de 1ste koers van het seizoen 2012 niet te missen.
De andere gekwetsten van de voorbije week Daan Myngheer ( knie) en Jens Wallays ( schouder) zijn hersteld van hun lichamelijke ongemakken en komen zeker aan de start. 

By |2012-02-17T14:05:00+01:00februari 17th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment