Acht renners sukkelen met lichamelijke ongemakken.

Kjell Van Driessche is al op de sukkel met de luchtwegen sinds de Vlaamse Pijl. Net voor Tour de Normandie was er beterschap, maar weerom sloeg de ziekte toe en moest hij noodgedwongen uit de Tour de Normandie stappen. Kjell heeft gisteren ondertussen de competitie hervat in Herne en eindigde op de 23ste plaats. Komend weekend koerst hij zaterdag en maandag.

Ook Louis Verhelst sukkelt met de luchtwegen sinds Tour de Normandie. Alles evolueert gunstig zodat hij maandag terug koersen in Berlare. 

Eerstejaars belofte Paco Ghistelinck kon dinsdag door buikgriep niet deelnemen aan het PK tijdrijden. Op één dag tijd verloor hij 3kilo. Hij voelt zich nu al wat beter maar zal toch dit weekend niet in actie treden.

Martijn Degreve kreeg dinsdag in de laatste kilometers van zijn tijdrit een plotse pijnscheut in zijn hamstring. Echografie wees niet ernstigs uit . Hij kan verder trainen en komend weekend koersen. 

Niet alleen ziekte maar ook valpartijen zorgen ervoor dat enkele renners hun volle mogelijkheden niet kunnen benutten.
Zo kwam Niels Nachtergaele hard ten val in de GP Nogent Sur Oise. Dinsdag in het PK Tijdrijden had hij nog niet genoeg kracht om een goede tijd neer te zetten. Na enkele bezoeken aan de osteopaat zou alles weer in orde moeten zijn.

Ook Emiel Vermeulen kwam ten val. In de regionale wedstrijd afgelopen zaterdag te Anzegem haakte hij met een andere renner in elkaar. Hij hield er een geblesseerde pols aan over maar zijn deelname aan de tweedaagse van de Gaverstreek komt niet in gevaar.

Tot slot ondervindt ook Daan Myngheer nog last van zijn val in de 3de rit van de Tryptique des Monts et Chateau. Schaafwonden, een pijnlijke knie en een gekanteld bekken zorgen ervoor dat hij niet over zijn volle mogelijkheden kan beschikken.

By |2012-04-05T13:51:00+02:00april 5th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment