KJELL VAN DRIESSCHE behaald 2 zeges in het paasweekend.

In Wevelgem klopte hij in een spurt met drie Bart Vanspeybroeck en Timmy Vancleemputte.
Maandag in Berlare schoof hij in de beginfase alert mee met een kopgroep van 10 renners. Ook Louis Verhelst en Jens Geerinck maakten deel uit van die kopgroep. In de slotfase ging Louis met Thomas Ongena en Michiel Dieleman in de aanval. Kjell reageerde en dankzij het afstoppingswerk van Louis vooraan dichtte hij de kloof. In de laatste ronde koos Kjell voor de aanval. Louis stopte nogmaals voorbeeldig af zodat Kjell zijn 2de zege in 3 dagen tijd kon bemachtigen. Louis won het spurtje voor de 2de plaats en Jens eindigde na een mooie wedstrijd 6de.

Ook in andere regionale wedstrijden werden er mooie resultaten geboekt.

In Hooglede finishte Jens Wallays knap 3de na een uitstekende wedstrijd. Daan Myngheer werd er 4de en Jens Geerinck 7de. Er waren 106 deelnemers en Antoine Demoitie won de wedstrijd.

Zondag was Martijn Degreve één van de 160 vertrekkers in Erpe. Hij zag er zijn sterke en aanvallende wedstrijd bekroond met een 3de plaats. Kevin Callebaut haalde het daar voor Jasper Debuyst.

Tot slot behaalde ook Daan Myngheer een mooie 3de plaats in Moorslede -Vierkaven. Op 5 ronden van het einde vormde zich een kopgroep van 14. Naast Daan was ook Christophe Vancauwenberghe present in de kopgroep. Christophe finishte 12de. Ook Jens Wallays kwam er aan de start maar door een lekke band kon hij zijn kansen niet verdedigen.

By |2019-01-02T22:35:19+01:00april 10th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment