Mooie resultaten in regionale wedstrijden

Zaterdag in Ingelmunster spelden 132 renners hun rugnummer op. Ze gingen met 6 naar de meet waar Yves Lampaert de 3de plaats behaalde. Sam Spokes werd 12de, Emiel Vermeulen 20ste en Ethan Kimmince 67ste.

In het Oostvlaamse Zonnegem behaalde Paco Ghistelinck de 2de plaats. 1 renner, Tim Van Speybroeck, ontsnapte in de slotronde uit een kopgroep van 12. Zeven tellen later won Paco de spurt voor de 2de plaats.

Na zijn mooie 3de plaats in de testtijdrit toonde Jens Wallays zijn goede conditie nu ook in Kruishoutem. Enkel Edward Theuns kon hem van de zege houden. Louis Verhelst finishte op de 48ste plaats.

In de 4de rit van de Arden Challenge behaalde Stijn Steels de 4de plaats. In apocalyptische omstandigheden ging hij op 15km de meet op zoek naar de koplopers. Stijn kon net niet voor de zege sprinten. Door het slechte weer werd de wedstrijd met 20km ingekort.

By |2012-04-22T22:01:00+02:00april 22nd, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment