Provinciaal Kampioenschap U23 Antwerpen en Oost-Vlaanderen

In Oost -Vlaanderen vond het plaats in Pollare. Op een lastige omloop reden 9 renners weg met Jens Geerinck. Jens die een heel goede indruk liet, werd echter niet gediend door het geluk. Hij reed op 2 ronden van het einde lek en mocht zijn ambities opbergen. Hij kwam terecht in een achtervolgend groepje met Louis Verhelst.
Vooraan was Tim De Troyer (Ovyta Eijssen) de beste voor Jef Van Meirhaege (Lotto- Belisol U23)en Dries Van Nevel ( Soenens -Constructglas). Louis werd 9de en Jens werd ontgoochelend 11de.
Niettemin kon hij toch terugblikken op een mooie wedstrijd. Christophe Vancauwenberghe finishte op de 31ste plaats. In het begin van de wedstrijd had hij weer met pech af te rekenen, maar hij kon snel zijn plaats in het peloton innemen.

In de provincie Antwerpen was Floris Smeyers de beste belofte. Gilles Loncin en Gerry Druyts hadden de goede ontsnapping van 7 gemist maar sprintten toch nog naar een mooie ereplaats. Ze eindigden respectievelijk 12de en 15de.

By |2012-04-30T00:06:00+02:00april 30th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment