Kjell Van Driessche tweede in IWT Oetingen

De eerste ontsnapping kwam er pas na een uur wedstrijd, er reden een zestal renners weg die even later vervoegd werden door nog een vijftal dus elf leiders en niemand van de ploeg erbij. Na de muur van Geraardsbergen kwamen er nog eens 15 renners aansluiten met daarbij KJELL VAN DRIESSCHE en LOUIS VERHELST, deze kopgroep van 26 renners reed met een voorsprong van nooit meer dan 1’ de plaatselijke ronden in. Daar splitte de kopgroep, 12 renners reden weg met daarbij KJELL en LOUIS doch uit het peleton kwamen enkele renners terug aansluiten vooraan waarop KJELL opnieuw versnelde en wegreed met DAVY COMMEYNE en TIM DECLERCK. In de spurt werd KJELL mooi tweede, GERRY DRUYTS, PACO GHISTELINCK en JENS GEERINCK eindigden mooi in de groep LOUIS stapte af een ronde voor het einde na een heel knappe wedstrijd en ALPHONSE VERMOTE ( lek vlak voor de eerste kasseistrook km 25 ) stapte af bij het binnenkomen wegens een mindere dag.

Uitslag :

1 DECLERCQ Tim TOPSPORT VLAANDEREN – MERCATOR 168 km in 04h03’15”
2 VAN DRIESSCHE Kjell EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP 
3 COMMEYNE Davy LANDBOUWKREDIET – EUPHONY 
4 VAN HOECKE Justin WALLONIE BRUXELLES – CREDIT AGRICOLE 
5 VAN HOOVELS Kevin BOFROST – STERIA 
6 VAN VOOREN Steven TOPSPORT VLAANDEREN – MERCATOR 
7 MEEUSEN Tom TELENET – FIDEA 
8 VAN HAAREN Bart KOGA CYCLING TEAM 
9 VAN ASBROECK Tom TOPSPORT VLAANDEREN – MERCATOR 
10 DE WAELE Bert LANDBOUWKREDIET – EUPHONY 
….. 
14 DRUYTS Gerry EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP 
40 GHISTELINCK Paco EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP 
44 GEERINCK Jens EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP 

By |2012-06-27T18:48:00+02:00juni 27th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment