Paco Ghistelinck knap 3de in Maarkedal. Pech voor Martijn Degreve in Landskouter.

Christophe Van Cauwenberghe, die met een zitvlakblessure op de sukkel zit , eindigde 12de in Maarkedal. De zege ging naar David Desmecht.

Kjell Van Driessche werd zaterdag 6de in Laarne. 

Martijn Degreve zakte zondag af naar Landskouter alwaar 101 renners hun rugnummer afhaalden.
Martijn reed een goeie aanvallende wedstrijd. Op drie ronden van het einde kon hij  samen met een andere renner het peloton verschalken. Ze kregen tot 1 minuut voorsprong en draaiden goed rond. Het zag er mooi uit tot ze met het stuur in elkaar haakten en een valpartij volgde. Door de opgelopen verwondingen kon Martijn niet meer verder rijden. Hij heeft gelukkig niets gebroken en vooral veel schaafwonden en kneuzingen. Winnaar werd de Engelsman Joe Perret, tweede werd de Mexicaan Héctor Rangel.

Op de Bosmolens in Izegem stond zowel zaterdag als zondag een wedstrijd op het programma. Alphonse Vermote werd zaterdag 16de en zondag startte Tom Devriendt alwaar hij goed meereed met de hoofdmacht. Hij eindigde 22ste. Een hoopgevende prestatie voor hem in zijn 2de wedstrijd na zijn heroptreden.

By |2012-07-23T15:57:00+02:00juli 23rd, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment