Puike prestaties in profkoersen

Gerry Druyts behaalde maandag een 7de plaats in de GP Marcel Kint te Zwevegem. Ramunas Navardauskas, ex roze trui drager in de Giro, was de beste van de kopgroep van 6. Er waren 140 vertrekkers.

In Desselgem reed Omega Pharma -Quick-Step stagair Florian Sénechal een dijk van een wedstrijd en streed hij voortdurend in de voorste linies. Na een valpartij omstreeks halfkoers kon hij snel terug zijn plaats innemen in de kopgroep van 15. Zijn ploegmakker Guillaume Van Keirsbulck muisde er op 3 ronden vanonder en behaalde de zege. Florian spurtte naar een knappe 4de plaats.
Ook Emiel Vermeulen reed een goede wedstrijd. Hij finishte 22ste

Vandaag stonden Dieter Bouvry, Yves Lampaert en Jeroen Hoorne aan de start van GP Wallonie. Dieter en Yves deden dit in het truitje van de nationale ploeg en Jeroen als Omega Pharma -Quick-Step stagair.
En ook hier toonden onze renners zich. Toen er zich op 30km van de meet een kopgroep van 8 loswerkte uit de grote groep, tekende Jeroen Hoorne present. Samen met Oscar Freire, Jurgen Vangoolen, Johny Hoogerland, Yukiya Arashiro, Sebastian Duret, Armindo Fonseca en Juul Jensen bleef hij tot op 5km van de meet voorop. Een peloton van een 80-tal renners stormde naar de voet van de citadel in Namen. Daarin bleek de Fransman Julien Simon de sterkste. Hij haalde het voor Greg Van Avermaet en Bjorn Leukemans.
Dieter Bouvry, die zich had laten wegdrummen in de aanloop naar de Citadel, kwam knap als 27ste over de meet. Yves Lampaert eindigde op de 48ste plaats en Jeroen Hoorne finishte na een schitterende wedstrijd 68ste.

By |2012-09-12T20:55:00+02:00september 12th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment