EFC – Omega Pharma – Quick-Step tenue 2013

Zoals het afgelopen seizoen is de band met de protour ploeg OPQS duidelijk zichtbaar in zowel onze uitrusting en ons materiaal.

De wieleruitrusting wordt gemaakt bij Vermarc en de kleuren combinaties zijn perfect op elkaar afgestemd. Alle ploegwagens hebben eveneens een look dat overduidelijk herkenbaar is bij OPQS. De fietsen waarmee de renners zullen rijden zijn van het merk Specialized S-Works en worden afgemonteerd met SRAM Red materiaal en ZIPP Wielen.

Nieuw in de wielerpiramide van het OPQS project is de duidelijk samenwerking met de juniorenploeg van Rik Devooght, het Avia Crabbé team. Ook zij zullen een wieleruitrusting hebben van Vermarc dat de banden met de protour ploeg duidelijk in de verf zet (wieleroutfit Avia Crabbé 2013 zie rubriek media).

De laatste schakel in de jeugdwerking is het nieuwe continentale team ETIXX iHnet waar vier van de jongeren van EFC hun doorstroming hebben gemaakt, namelijk Sam Spokes – Florian Senechal – Dieter Bouvry en Louis Verhelst. Zij hebben ondertussen kunnen proeven van een stage met het ganse team van OPQS.

By |2012-12-20T13:58:00+01:00december 20th, 2012|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment