EFC – OPQS terug van Benicasim

Met bijna 1200 km op de teller kwam iedereen moe maar met een goed gevoel terug naar het koude België. In goede omstandigheden kon het team de laatste hand leggen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Een impressie van onze stage kunnen jullie zien onder onze rubriek media waar er tal van foto’s werden geplaatst alsook de reportage die werd getoond op de regionale zender WTV.

Een foto sessie met de renners stond ook op het programma, zie eveneens rubriek media.

Vanaf komende zondag staat het clubkampioenschap geprogrammeerd te Rekkem. De week erop start het seizoen effectief met Brussel – Opwijk en Gent – Staden. Selecties van onze clubwedstrijden staan onder de rubriek selecties.

By |2013-02-14T11:31:00+01:00februari 14th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment