Zondag clubkampioenschap te Rekkem

Na vele individuele trainingen, een ontspannende teambuldingsstage (half nov.), een uitgebreide screening in het Preventielab te Zwevegem (eind nov.), 2 inspanningstesten in het Bakalacenter te Leuven ( begin dec – eind jan.) , enkele groepstrainingen en een goed trainingskamp in Benicasim zijn onze renners klaar om er terug een mooi seizoen van te maken. Er wordt dan ook met veel vertrouwen uitgekeken naar de eerste confrontatie van het seizoen.

Met uitzondering van eerstejaarsbelofte Aimé De Gendt, die sukkelt met zijn achillespees, zijn alle EFC – Omega Pharma -Quick-Step renners van de partij. 
Ook ex EFC-ers Louis Verhelst (Etixx-Ihned),Dieter Bouvry (Etixx-Ihned), Stijn Steels( Crelan-Euphony)) en de bijna complete teams van Soenens- Constructglas, Decock – Woningbouw Vandekerkhove, Douchy -Thalassa en Capino-Geldhof komen aan de start te Rekkem zodat er een peleton van een kleine 100 renners de weg opgestuurd zal worden

By |2013-02-15T09:31:00+01:00februari 15th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment