Aimé De Gendt weer topfit

Aimé kan na de problemen aan zijn achillespees weer voluit trainen. De juniorenkampioen van Belgie tijdrijden 2012 vertoefde de voorbije dagen in Spanje om zijn conditie op punt te stellen na wekenlange inactiviteit. Normaal komt hij zondag aan de start in Erpe.

Ook de rugpijn met bijhorend krachtverlies die Tom Devriendt parten speelden in Normandie door zijn val in de 1ste rit is verdwenen. Hij start morgen in de regionale wedstrijd te Bellegem. Hopelijk zijn alle problemen nu voorbij voor de 4de jaars uit Veurne.

Minder goed nieuws komt er van Jens Wallays en Benjamin Declercq.
Beiden moeten komend weekend forfait geven voor de Franse tweedaagse Boucles l’Artois.
De zware verstuiking aan zijn hand die Jens opliep na val in de 1ste rit van Tour de Normandie zorgt ervoor dat hij nog niet voldoende aan zijn stuur kan trekken. Benjamin heeft bronchitis en zal niet topfit geraken tegen het weekend. 
Jens en Benjamin worden in de selectie vervangen door Lander Seynaeve en Ritchie Denolf.

By |2013-03-27T09:57:00+01:00maart 27th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment