2de plaatsen voor Lander Seynaeve en David Desmecht

In Bredene waar 82 renners hun rugnummer afhaalden werd Lander in een spurt met 2 geklopt door Belgisch Kampioen Timothy Dupont.  27" later werd Benjamin Declercq 8ste . Emiel Vermeulen finishte op de 12de plaats.

David Desmecht was één van de 141 deelnemers in Herzele. Enkel Tony Bracke kon hem van de zege houden.

In Herne had Frederik Backaert zijn plaats in de kopgroep van 7. Thomas De Troch was iedereen te slim af en behaalde de zege. Frederik werd 7de. Aime De Gendt eindigde op de 27ste plaats.

En in afwachting van de Scheldeprijs stond in Schoten een wedstrijd voor elites zonder contract en beloften op het programma. De Nederlander Ritchie Motke was de beste van 224 deelnemers. Gilles Loncin eindigde in de grote groep op 32ste plaats.

By |2013-04-04T10:00:00+02:00april 4th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment