Daan Myngheer 2de in Moorslede

Op 15km van de meet moest Daan door een kapot voorwiel een fietswissel ondergaan. Na een hevige achtervolging kon hij op pas 1km van de meet de aansluiting maken waarin hij toch nog naar de 2de plaats spurtte. Ook Jelle Feys maakte deel uit van de kopgroep die reeds in de 3de ronde wegreed. Hij finishte na een eveneens mooie wedstrijd op de 11de plaats.

Aime De Gendt
maakte na zijn achillespeesblessure maandag zijn optreden in Pollare. Na 70km had hij af te rekenen met een kapotte body en moest hij noodgedwongen de wedstrijd verlaten.

Nadat Tom Devriendt vorige week donderdag in Bellegem ook al een 8ste plaats behaalde, deed hij dit zaterdag opnieuw in Anzegem. De wedstrijd eindigde op een massaspurt alwaar Jochen Deweer de zege behaalde. Er waren niet minder dan 233 deelnemers.
En nog zaterdag werd Jelle Feys 35ste in Torhout. 2 renners konden in de laatste kilometers ontsnappen uit het 60 koppige peloton.

By |2013-04-02T16:28:00+02:00april 2nd, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment