Paco Ghistelinck en Daan Myngheer op talenten stage met Omega Pharma – Quick-Step

Voor het derde jaar op rij organiseert OPQS een talentenstage voor internationale renners zowel junioren als beloften.
Van EFC-OPQS zijn Paco Ghistelinck en Daan Myngheer uitgenodigd. Van het AVIA Crabbé team zijn Piet Allegaert en Brent Luyckx aanwezig. Dieter Verwilst diende zich te verontschuldigen wegens verplichtingen op school.

Verder zijn ook aanwezig: Mads Wurtz Schmidt (Den) U23 en de junioren Alvaro Cuados (Esp), Mads Pedersen (Den), Ryan Felgate (Zfa), Pilipo Ganna (It) en Clement Barbeau (Fr).

Op het programma staan een drietal groepstrainingen, infosessies over training en verzorging, kennismaking met de werking van de protour ploeg en een bezoek aan de service koers. Er is ook ontspanning voorzien met o.a. een bowlingavond.
De opleidingspiramide, die ondertussen een duidelijk vorm heeft gekregen met Avia Crabbé als junioren ploeg, met EFC-OPQS als beloften team, met Etixx Ihned als continentale ploeg en finaal de protour ploeg OPQS, wordt ook uitvoerig voorgesteld aan de renners.

Ploegleider Wim Feys van EFC-OPQS zal de werking van onze ploeg dan ook voorstellen aan de junioren. Op maandag zal hij de ganse dag bij de groep verblijven.

By |2013-05-27T08:26:00+02:00mei 27th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment