Pech voor Jelle Feys

De knie wonde diende genaaid te worden met 5 hechtingen. Jelle zal 2 weken inactief zijn waardoor hij forfait met geven aan zijn deelname aan Triptyque Ardennais. Jelle wordt vervangen door Ritchie Denolf.

Verder goed nieuws over Martijn Degreve. Onderzoek wees uit dat Martijn sukkelde met een slokdarm ontsteking. Medicatie zorgde reeds voor de nodige verbetering waardoor Martijn zijn wederoptreden zal maken in de Ronde van Limburg.

Paco Ghistelinck is ondertussen ook reeds voldoende hersteld van zijn maag problemen opgelopen in Circuit de Saône et Loire. Hij zal eveneens starten in de Ronde van Limburg.

Gerry Druyts is toe aan rust en geeft forfait voor Triptyque Ardennais. Hij wordt vervangen door Emiel Vermeulen.

By |2013-05-07T10:09:00+02:00mei 7th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment