Weer pech voor Martijn Degreve

Martijn zat rond de 12de plaats op 15 meter van de streep toen er aan de andere kant een valpartij gebeurde. Een fiets kwam schuivend Martijn zijn richting uit en die kon hij niet meer ontwijken. Hij reed erover en viel. Om het plaatje volledig te maken viel er nog een weggekatapulteerde fiets van een andere gevallen renner recht op Martijn.

Naast de schaafwonden was het direct duidelijk dat er een probleem was met de arm. Een tintelend verdovend gevoel in de hand die niet meer wegging. Na overleg werd er besloten om met Martijn nog dezelfde avond naar het ziekenhuis in België te rijden.
Er werd een barst in elleboog vastgesteld en daarmee samengaand waarschijnlijk iets met de elleboogzenuw. Maandag is er een consultatie met de neuroloog om te bekijken wat er precies aan de hand is en wat er verder moet gebeuren. Hij zit zeker al één week in een open gips. 

Martijn was na zijn drie maanden revalidatie terug op een hoog niveau aan het koersen. Zo liet hij in amper 3 weken al een 2de, 3de, 5de, 6de en 7de plaats optekenen. De talentvolle Bruggeling laat echter de moed niet zakken. Het  seizoen is ten einde maar hij kijkt al uit naar 2014 die hem hopelijk meer geluk zal brengen.

een filmpje van de ongelukkige val is te vinden op www.martijndegreve.be

By |2013-09-14T21:57:00+02:00september 14th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment