EFC-Omega Pharma -Quick-Step 2014

Nieuw zijn junioren Piet Allegaert en Brent Luyckx , die met hun overstap de samenwerking tussen EFC-OPQS en Avia Crabbé in de verf zetten, de Nederlander Davy Gunst (Vancansoleil) en Edward Planckaert (DJ Matic). Verdere aanwinsten zijn ook nog beloften Christophe Noppe (Morgan Blue), Bert Van Lerberghe (Ventilair -Steria), Joachim Vanreyten ( Ovyta Eijssen -Acrog) en Seppe Verschuere ( Ovyta Eijssen -Acrog). Als laatste keert Dieter Bouvry terug van Etixx-Ihned naar EFC-OPQS nadat hij in 2011 en 2012 ook al deel uitmaakte van het team.

Blijvers zijn Benjamin Declercq, Aime De Gendt, Martijn Degreve, David Desmecht, Floris De Tier, Maxime Farazijn, Jelle Feys, Jens Geerinck, Gilles Loncin, Daan Myngheer, Lander Seynaeve en Jens Wallays.

Renners die andere oorden opzoeken zijn Josh Atkins (gestopt), Frederik Backaert (?), Ritchie Denolf (?), Tom Devriendt (Team 3M), Gerry Druyts (Team 3M), Paco Ghistelinck (Etixx – Ihned), Piotr Havik (Rabobank Development team), Tim Kerkhof ( Etixx-Ihned) en Emiel Vermeulen (Team 3M). 
By |2013-10-16T23:26:00+02:00oktober 16th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment