Teambuildingsweekend meer dan geslaagd

Na een verwelkoming en voorstelling van alle teamleden, volgde na de middaglunch een dropping georganiseerd door ploegleider Benny Engels die startte in Houthulst. Het team werd in 4 groepen verdeeld en enkel m.b.v. een stafkaart moest na 8 verschillende tussenpunten (met bijhorende bevoorrading gemaakt door verzorger Rik Migneau), waarbij telkens een nieuw coördinaat geven werd, het eindpunt in Woumen bereikt worden. Groep 4 met Maxime Farazijn, Jens Wallays,  Jelle Feys, Bert Van Lerberghe, Jens Geerinck, Edward Planckaert en ploegleider Rony Devos was na een helse tocht van 15km door de Westvlaamse akkers de snelste.  

Na het avonddiner werd met het ganse team naar Poperinge gereden voor een karting activiteit.
In de kwalificatiereeksen zette Jens Wallays de snelste ronde neer voor Gilles Loncin, Lander Seynaeve, Maxime Farazijn en Piet Allegaert.
De finale van de verliezers werd na een spannende GP gewonnen door verzorger Frederik Vandenbussche voor Steven Duthoo en Seppe Verschuere.
In de grote finale was Jens Wallays outstanding. Hij startte in pole position en reed ronde na ronde verder weg van de rest. Gilles Loncin eindigde 2de voor Aimé De Gendt, Christophe Noppe en Maxime Farazijn.

Zondagmorgen werd er om 8h30 verzamelen geblazen aan de ontbijttafel. Velen hadden er een lange en zware nacht opzitten en dat was er ook duidelijk aan te zien tijdens de door Karen Pollefeyt, professioneel, gegeven Core stability sessie van ruim 1 uur.

Het teambuldingsweekend werd beëindigd met een prachtige MTB tocht van 2h30 door de duinen van de kuststreek. 

Na een kleine evaluatie waaruit bleek dat er met grote tevredenheid kan teruggekeken worden op het weekend werd de stage omstreeks 16h45 afgesloten. Iedereen vertrok met een goed gevoel huiswaarts. De toon is gezet voor 2014. 

Meer foto’s zie rubriek media.

By |2019-01-02T22:35:18+01:00november 19th, 2013|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment