Dieter Bouvry 3de in Brussel -Opwijk

Na de eerste beklimming van de Putberg, na 45 km, zonderde zich een ruime kopgroep af van 42 renners.  De grote groep spartelde nog wat tegen maar het was al snel duidelijk dat de winnaar vooraan zat. Met 6 EFC -ers (Bouvry, Vanreyten, De Tier, Declercq, Verschuere, Loncin) hadden onze renners zich niet laten verrassen.
De finale werd op gang gebracht op 40km van de finish waarbij vooral de renners van BMC development team zich niet onbetuigd lieten. In de eerste van de 3 plaatselijke ronden van 6.8km ontsnapten Mozer (BMC) , Legley (Douai), Craeghs (Lotto-Belisol) en Vanzummeren (Team 3M).
De 4 streden voor de zege en het was Matthias Legley die het haalde. In de spurt haakten zijn medevluchters Mozer en Craeghs in elkaar en had hij gewonnen spel. Vanzummeren werd 2de. Dieter Bouvry regelde het spurtje van de achtervolgers en mocht nog met een gelukje de 3de podiumplaats betreden. Joachim Vanreyten werd 8ste, Floris De Tier 16de en ook Benjamin Declerq , Seppe Verschuere en Gilles Loncin nestelden zich in de top 25. Martijn Degreve en Aimé De Gendt werden samen met de grote groep bij het binnenkomen in Opwijk uit de wedstrijd genomen.

UITSLAG

1.   LEGLEY Mathias ESEG DOUAI
2.   VAN ZUMMEREN Stef TEAM 3M
3.   BOUVRY Dieter EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP
4.   TEUNS Dylan BMC DEVELOPMENT TEAM
5.   VAN MEIRHAEGHE Jef LOTTO BELISOL U23
6.   WARNIER Antoine COLOR CODE – BIOWANZE
7.   NAESEN Oliver CIBEL
8.   VANREYTEN Joachim EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP
9.   DE MAN Jaap TEAM 3M
10.   VLIEGEN Loïc BMC DEVELOPMENT TEAM
……
16.   DE TIER Floris EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP
21.   DECLERCQ Benjamin EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP
23.   VERSCHUERE Seppe EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP
25.   LONCIN Gilles EFC-OMEGA PHARMA-QUICK.STEP

By |2014-03-03T08:35:00+01:00maart 3rd, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment