Martijn Degreve tweede in GP Lillers

In de 50e éditie van de UCI wedstrijd GP de Lillers-Souvenir Bruno Comini viel de beslissing op 90km van de finish. Onder impuls van de renners van Big Mat-Auber93 en Cofidis reden 15 renners van de rest weg. Martijn, Jens en Floris hadden zich niet laten verrassen. De kopgroep haalde een maximale voorsprong van 1’40 maar in de slotfase kwam het peloton nog snel opzetten. Door de vele aanvallen in de kopgroep waarbij Jens Wallays en Floris De Tier ook nog hun kans waagden bleven de 13 toch voorop en spurten ze voor de zege. 
Steven Tronet, die uitstekend gegangmaakt werd door zijn Big Mat -Auber 93 ploegmakkers Dassonvolle en Vimpére, haalde het voor Martijn en Benoît Daeninck (CC Nogent-sur-Oise). Floris en Jens eindigden na een schitterende wedstrijd 8ste en 9de. Davy Gunst werd 20ste, Benjamin Declercq 24ste en Bert Van Lerberghe 26ste. Gilles Loncin en David Desmecht reden de wedstrijd niet uit. Beiden hadden last van maagproblemen

Classement :
1 TRONET Steven BIG  169,2 km in 3h53’55” (moy. 43,4 km/h)
2 DEGREVE Matijn EFC – OPQS       
3 DAENINCK Benoit CCN        
4 WARNIER Antoine CCB        
5 RAZUMOV Maksim TIK        
6 LE MEVEL Christophe COF       
7 EDET Nicolas COF        
8 DE TIER Floris EFC – OPQS        
9 WALLAYS Jens EFC – OPQS    
10 EVRARD Laurent WBC        
….    
20 GUNST DavyEFC – OPQS op 0 15     
24 DECLERCQ Benjamin EFC – OPQS      
26 VAN LERBERGHE Bert EFC – OPQS
 
Opgave LONCIN Gilles -DESMECHT David 

By |2014-03-10T07:44:00+01:00maart 10th, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment