Omloop van de Glazen Stad (NL.)

Dylan Groenewegen heeft zondagmiddag de Omloop van de Glazen Stad op zijn naam geschreven. De renner van Cyclingteam De Rijke won de koers door in de sprint af te rekenen met het Metec-duo Remco te Brake en Johim Ariesen.

Zes renners, met Piet Allegaert reden met nog 50 kilometer te gaan aan de leiding. De groep werd niet veel na de bevoorradingszone gegrepen, waarna een groep van drie het probeerde met daarbij onder andere Joey van Rhee, en opnieuw een EFC-OPQSer, Lander Seynaeve. Op 4km van de streep werden ze gegrepen, en een massaspurt was een feit.

Dylan Groenewegen was in die massasprint de sterkste en boekte zo zijn tweede overwinning van dit seizoen, Christophe Noppe werd 15de, Piet Allegaert 18de, Edward Planckaert 23ste, Lander Seynaeve 55ste en Jelle Feys 88ste

By |2014-04-07T16:41:00+02:00april 7th, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment