Competitiestop voor Jens Wallays en Jens Geerinck

Jens Wallays heeft sinds vorige week last aan zijn knie en komt daardoor niet aan de start in GP Hauts France (29/05) en Boucles l’Austreberthe (01/06). Echografie wees uit dat hij door overbelasting met een ontsteking opgezadeld zit.
Ook Jens Geerinck start niet in GP Hauts France en de interclub van Zwevezele (31/05). Afgelopen weekend startte hij in Schellebelle maar net als de andere koersen vond hij niet het goede ritme. Op aanraden van de dokter zal hij terug een tijdje uit competitie blijven. 
De pas herstelde Davy Gunst en David Desmecht zijn de vervangers in GP Hauts France. Lander Seynaeve vervangt Jens Wallays in Boucles l’Austreberthe.

By |2014-05-28T09:17:00+02:00mei 28th, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment