Ook Jens Wallays tekent profcontract bij Topsport Vlaanderen -Baloise

Jens, die in 2011 de overstap zette van de Jonge Renners Roeselare naar EFC, werd zijn volledige beloftenperiode bij EFC opgeleid. Hij zette jaar na jaar stappen vooruit en behaalde zijn mooiste zege in 2013 toen hij in Lommel Belgisch Kampioen U23 werd.
Dit jaar startte hij zeer sterk met winst in Ichtegem, Kampioenschap van West-Vlaanderen tijdrijden, Nations cup wedstrijd Cote Picardi en de eindzege in Tour Piemont Vosgien. Knieproblemen gooiden half mei roet in het eten maar de verantwoordelijken van Topsport Vlaanderen waren dan al reeds overtuigd van zijn capaciteiten en boden hem zeer terecht een profcontract aan.

By |2014-09-18T08:45:00+02:00september 18th, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment