Prima sfeer tijdens teambuildingsweekend

Na de traditionele opener van ploegleiders Wim Feys en Benny Engels stond zaterdagmiddag met een billenkarrentocht van 25km een eerste activiteit op het menu. Na het avondeten was het verzamelen geblazen in de karting van Poperinge voor een snelheidsrace tegen elkaar. De snelste racepiloten waren Maxime Farazijn, Jordi Warlop en Gilles Loncin.
Na een zeer korte nachtrust stond zondagvoormiddag een informatief gedeelte op het programma. Bart Becquart van Pulso zorgde voor een bijzonder mooie presentatie over lactaattesten, het nut van vermogensmeting, omgaan met sociale media enz….
Als afsluiter werd er uitgewaaid met de MTB doorheen de Vlaamse Polders en de Kuststreek.
Omstreeks 17h keerde iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts en kon er met tevredenheid terug gekeken worden op het teambuildingsweekend die rimpelloos verliep waarin een eerste aanzet voor een goede ploegsfeer gegeven werd.

By |2014-11-18T08:39:00+01:00november 18th, 2014|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment