Ploegvoorstelling EFC -Etixx meer dan geslaagd.

O.l.v. Moderator Dirk Meulders werden de 15 renners (Dennis Delmotte, Maxime De Poorter, Jacob Releas, Herman Vanhoucke, Jordi Warlop, Piet Allegaert, Lindsay De Vylder, Gill Meheus, Benjamin Declercq, Aimé De Gendt, Maxime Farazijn, Christophe Noppe, Miel Pyfferoen, Matthias Vandewalle en Gilles Loncin) één voor één voorgesteld en besproken met ploegleiders Wim Feys en Benny Engels. Ook Voorzitter Kurt Debouck, algemeen verantwoordelijke Michel Pollentier en sponsorverantwoordelijke Bart Becquart kwamen aan het woord om enkele vragen te beantwoorden.

Foto’s zijn te vinden op:
https://www.flickr.com/photos/cyclingsite/sets/72157648019320453/

Ook de regionale zender Focus & WTV volgde ons teampresentatie en maakte volgend videoverslag:  http://www.focus-wtv.be/sport/ploegvoorstelling-efc-%E2%80%93etixx-op-velofollies#.

Met dank aan fotografen Marc Vanhecke, Mario Varrewaere en Kurt Van Meerbergen van Cyclingsite

By |2015-01-19T13:11:00+01:00januari 19th, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment