Maxime Farazijn opent met winst in Ingelmunster

Na twee van de negentien ronden ontstond de definitieve ontsnapping van 8 renners. Naast Maxime en Piet waren ook Robbe Vangheluwe van het organiserende BCV Works-Soenens,  Laurent Pieters en Axel Decorte van Vl Technics-Experza, Tim Van Speybrouck van Team 3M, Daan Myngheer van Veranda’s Willems en Jens Vandenbogaerde van An Post-Chainreaction aanwezig. De acht verstonden elkaar goed en het verschil met het peloton loopt op tot boven de 2 minuten.
Het duurt tot halfweg koers vooraleer uit het peloton een tegenaanval van 18 renners tot stand komt. Met Benjamin Declercq, Christophe Noppe, Jordi Warlop, Miel Pyfferoen, Dennis Delmotte, Jacob Relaes en Aimé De Gendt is EFC-Etixx ook hierin goed vertegenwoordigd.

Vooraan voelen ze de 18 naderen en Axel Decorte raakt weg. Hij neemt 20" maar Maxime en de laatste 4km Piet nemen de rest op sleeptouw en zorgen ervoor dat Decorte terug gegrepen wordt.
In de laatste rechte lijn is Maxime Farazijn duidelijk de snelste. Hij haalt het voor Jens Vandenbogaere, Laurent Pieters, Robbe Vangheluwe en Daan Myngheer. Piet wordt na een sterke wedstrijd knap 7de. Benjamin Declercq haalt nog de top 10 en met ook nog Christophe Noppe 12de, Jordi Warlop 13de, Miel Pyfferoen 16de, Dennis Delmotte 19de, Jacob Relaes 21ste en Aimé De Gendt 23ste kunnen we spreken van een geslaagde eerste wedstrijd voor EFC -Etixx.
Uitslag clubkampioenschap Ingelmunster  108dln
1 FARAZIJN Maxime
2 VANDENBOGAERDE Jens
3 PIETERS Laurent
4 VANGHELUWE Robbe
5 MYNGHEER Daan
6 DE CORTE Axel
7 ALLEGAERT Piet
8 TOUQUET Joren
9 VANSPEYBROECK Tim
10 DECLERCQ Benjamin
11 PEYSKENS Dimitri
12 NOPPE Christophe
13 WARLOP Jordi
14 VEREECKEN Nicolas
15 BALLET Mathias
16 PYFFEROEN Miel
17 VINGERLING Michaél
18 WASTYN Emiel
19 DELMOTTE Dennis
20 DEFREYNE Cédric
21 RELAES Jacob
23 DE GENDT Aimé
29 VANDEWALLE Matthias
38 DE POORTER Maxime
54 DE VYLDER Lindsay
55 MEHEUS Gill
61 LONCIN Gilles
By |2015-02-22T22:47:00+01:00februari 22nd, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment