Christophe Noppe in ZLM tour

In de eerste rit  behaalde de Deen Soren Kragh Andersen de zege die in een spurt met 2 onze landgenoot en ex EFC-er Daan Myngheer versloeg. Op 11" had Christophe zijn plaats in het eerste peloton en eindigde hij 29ste.

Rit 2 bestond uit een Ploegentijdrit over 24km . De Belgische ploeg kwam door de opgave van Joachim Vanreyten met slechts 5 renners aan de start. Rob Leemans moest al heel vroeg loslaten zodat ze het met 4 moesten klaren. Daarin toonde Christophe zich één van de sterksten. Belgie behaalde een 12de plaats op 1’58" van Denemarken die weerom outstanding was.

In de 3de en laatste rit was het weer een Deen die aan het langste eind trok. Dit keer behaalde Mads pedersen de zege. Hij was de sterkste van een eerste waaier van 23 die reeds in de beginfase tot stand kwam. Christophe had de slag gemist en kwam in een 2de waaier als 30ste op 2’14" binnen.

In het eindklassement eindigt Christophe 29ste en eerste Belg op 4’29" van Deen Soren Kragh Andersen.  

By |2015-04-18T21:38:00+02:00april 18th, 2015|Algemeen nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment